Minor prins în flagrant de polițiști în timp ce spărgea o autoutilitară parcată în Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Fălticeni au prins în flagrant un minor din comuna Râșca, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce spărgea geamul unei autoutilitare și încerca să fure staţia de emisie recepţie şi antena fixată pe cupolă.

furt masina

Poliția Județeană a informat că sâmbătă seara, la ora 22.48, printr-un apel la 112 a fost reclamat un furt dintr-un autovehicul din spatele unui bloc, de pe strada Republicii, din Fălticeni.

Când polițiștii au ajuns la fața locului, l-au prins pe minor spărgând autoutilitara unui localnic în vârstă de 43 de ani. De asemenea, polițiștii au mai stabilit că în jurul orei 21.00 tânărul a mai spart geamul unei mașini ce se afla parcată pe strada Nicolae Bălcescu, de unde a sustras un sistem GPS, pe care l-a vândut unui cumpărător de ocazie cu suma de 20 lei.

O oră mai târziu, minorul a spart și geamul unui autoturism al unei tinere de 19 ani și a sustras o stație auto, pe care a predat-o ulterior poliției.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru furt calificat, cercetările fiind continuate pentru recuperarea prejudiciului estimat la circa 1.800 lei.


Intră acum și în grupul de