Primarul Sucevei, Ion Lungu: „Am mari emoții la turnarea asfaltului”


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, s-a arătat îngrijorat de modul în care constructorii lucrează la reparațiile stradale, dar mai ales la intervențiile pe care le au la capacele de canal.

ion lungu (1)

Marți dimineață, după comandamentul săptămânal, edilul orașului a declarat că lucrările efectuate prin primul proiect cu fonduri europene nu au fost efectuate corespunzător, apa infiltrându-se prin asfalt. De asemenea, Lungu a susținut că muncitorii nu stăpânesc foarte bine tehnologia de intervenție la capacele de canalizare.

„O spun cu toată responsabilitatea. Am mari emoții la turnarea asfaltului pentru că am văzut ce s-a întâmplat și la primul proiect cu fonduri europene, la axul principal. Probabil că constructorii români, suceveni, cei care au lucrat, nu stăpânesc foarte bine această tehnologie atunci când se intervine la capacele de canalizare sau la capacele de comunicații. Nu s-au făcut foarte bine etanșeitățile, se infiltrează apa și sunt probleme”, a spus Lungu.

Primarul Sucevei a precizat că lucrările efectuate prin primul proiect cu fonduri europene sunt în garanție până la finele anului, iar firmele care au lucrat au dispoziție scrisă să refacă acele probleme.

„Am atenționat și dirigintele de șantier și constructorul să fie foarte atenți atunci când vor turna asfalt, și mai ales atunci când se intervine, când se decupează la capacele de canal”, a mai arătat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de