Bătaie între două familii în incinta Postului de poliție Arbore


Intră acum și în grupul de

Două familii s-au luat la bătaie, luni după-amiază, chiar în incinta Postului de poliție din Arbore, la fața locului ajungând și o grupă a Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Suceava, pentru aplanarea conflictului.

bataie_scandal

Potrivit Poliției Județene, luni, 23 martie, în jurul orei 16.50, polițiștii din Arbore au fost sesizați printr-un apel la 112 despre faptul că un tânăr de 21 ani din localitate, a fost lovit de un bărbat de 31 ani, tot localnic, în timp ce se deplasa  pe raza localităţii.

După aceea, tânărul alături de trei frați s-a prezentat la Poliție pentru a sesiza incidentul în care a fost implicat, însă între aceștia și membrii  familiei  agresorului a izbucnit un scandal, persoanele lovindu-se reciproc.

La faţa locului au ajuns poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Solca, dar și o grupă a Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Suceava.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „lovire sau alte violențe” şi „tulburarea ordinii și liniștii publice”, urmând ca în funcție de probatoriul administrat, să fie stabilită participația fiecărei persoane la comiterea faptelor.


Intră acum și în grupul de