CJ Suceava participă, în perioada 27-29 martie, la Târgul de Turism din Polonia

Consiliul Județean Suceava va participa în perioada 27-29 martie 2015, la  Târgul de Turism ”International Fair of Tourism, Sport, Sailing and Tourist Equipment GLOB 2015”, eveniment ce va avea loc la Katowice – Polonia, anunţă Biroul de Informare Publică al Consiliului Judeţean Suceava într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, manifestarea se încadrează în programul de activități pe care Consiliul Județean Suceava le desfășoară în cadrul parteneriatului care există cu Regiunea Silezia din sudul Poloniei.

suceava la targul de turism al Republicii Moldova (1)

“Cu prilejul participării la această manifestare vor fi promovate tipurile de turism existente la nivelul județului Suceava și ofertele turistice pentru anul 2015 propuse de asociațiile turistice de profil și operatorii de turism locali. Un meșter popular va oferi publicului vizitator demonstrații de sculptură în lemn”, se arată în comunicatul de presă.

”Glob 2015” este un loc de întâlnire cheie pentru industria turismului din Polonia, fiind prezentate numeroase oferte ale operatorilor de turism, agenții de turism, regiuni partenere, centre spa și centre de recreere. De asemenea, la târg sunt prezente oferte legate de servicii hoteliere, de transport și cele conexe. Începând cu anul 1994 evenimentul a devenit principalul forum pentru profesioniștii din industria turismului, atrăgând an de an mii de vizitatori.

loading...