VIDEO A plecat sa cumpere pizza şi şi-a găsit sfârşitul în râul Bistriţa


Intră acum și în grupul de

 

Un tânăr în vârstă de 30 de ani din oraşul Broşteni, profesor de sport  la Liceul Tehnologic „Nicolai Nanu” din localitate,  şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, în urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul, Eugen Balău, a plecat, duminică seara, în jurul orei 22, cu maşina, să cumpere pizza. Pe DN 17 B, pe raza satului Lungeni, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra volanului,  maşina a intrat într-un parapet de beton de unde a fost proiectată în doi copaci, iar de acolo a căzut de la o înălţime de circa zece metri în albia râului Bistriţa.

Autoturismul căzut pe cupolă a fost observat abia luni dimineaţa, în jurul orei 7, de un localnic care a anunţat autorităţile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj.Alin Găleată, pompierii militari au intervenit în zonă alături de jandarmi, poliţişti şi lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Broşteni, iar salvatorii au creat accesul către victima prinsă între fiarele contorsionate, dar tânărul era mort.

Maşina avariată a fost scoasă din albie cu ajutorul unei autoplatforme forestiere cu braţ.


Intră acum și în grupul de