Lungu către cei de la Pfeiffer: „Nu o să vă semnăm lucrările și nu o să puteți lua banii”


Intră acum și în grupul de

Edilul municipiului Suceava, Ion lungu, s-a arătat din nou nemulțumit de felul în care se lucrează pe proiectul de apă și canalizare cu fonduri europene, el atrâgând atenția constructorilor că riscă să nu își primească banii dacă nu fac lucrări de calitate.

lucrari pietonal radauti (2)

La comandamentul de marți dimineața, Ion Lungu a declarat că în municipiu se lucrează foarte neglijent și că sunt zone în care capacele de canalizare sunt deasupra străzii.

„Se lucrează foarte neglijent, ca să nu spun altfel, în bătaie de joc. Pe strada Muncii, un capac de canalizare este cu 10-15 centimetri deasupra străzii, la fel și pe Mărășești. Am atenționat dirigintele de șantier să facă lucrări de calitate. Fie că turnăm beton, fie că turnăm asfalt, trebuie făcut corespunzător în așa fel încât să rămână străzile într-o stare cât de cât inițială și într-o stare de funcționare, de circulație”, a spus Ion Lungu.

El le-a mai transmis celor de la Pfeiffer că nu își vor primi banii dacă lucrările nu vor fi de calitate și astfel nici subcontractorii nu vor fi plătiți.

„Nu o să vă semnăm lucrările și nu o să puteți lua banii”, i-a amenințat Ion Lungu pe constructorii de la Pfeiffer.


Intră acum și în grupul de