VIDEO Dezastru pe DN 17 la Prisaca Dornei! Trei bărbaţi morţi, după ce un camion încărcat cu cherestea s-a răsturnat


Intră acum și în grupul de

accident camion prisaca dornei pompieri isu macara (2)

 

Trei bărbaţi şi-au pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier petrecut joi la prânz pe DN 17, în localitatea suceveană Prisaca Dornei.

Potrivit informaţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, un TIR încărcat cu buşteni care circula pe DN 17 dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Suceava a derapat în localitatea Prisaca Dornei şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului şi apoi într-o curte din zonă. În urma accidentului au fost afectate două gospodării-locuinţe, curţi, garduri- şi au fost doborâţi doi stâlpi de electricitate.

accident camion prisaca dornei pompieri isu macara (3)
Pentru a asigura accesul la victime, s-au folosit accesorii speciale şi o automacara. Intervenţia a fost dificilă din toate punctele de vedere, dar în special pentru poziţia în care autovehiculul şi remorca acestuia erau răsturnate, îngreunând extragerea celor trei persoane, şi pentru scurgerile de lichide inflamabile din cauza cărora se putea produce oricând un incendiu.
Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că pompierii salvatori au luat toate măsurile de siguranţă şi, după ce a fost ridicat capul tractor, au intervenit şi au scos trupurile neînsufleţite ale celor trei bărbaţi.
La finalul intervenţiei, militarii au spălat carosabilul şi au acoperit cu material antiderapant locurile unde erau scurşi carburanţi şi lubrifianţi, pentru prevenirea altor evenimente nedorite.
Pe tot parcursul intervenţiei echipajelor pompierilor circulaţia a fost întreruptă.

accident camion prisaca dornei pompieri isu macara (1)

El a mai spus că echipa de medici sosită la faţa locului a constatat decesul celor trei bărbaţi.

Poliţia Suceava a transmis Secţiei Câmpulung Moldovenesc a CNADNR în noiembrie 2014 o solicitare pentru ca în acea zonă să fie amplasate benzi rezonatoare şi parapete dublu metalic pentru că s-au mai produs accidente similare grave.

Vezi filmul accidentul produs în aceeaşi zonă, în mai 2013, în urma căruia patru persoane şi-au pierdut viaţa:

Grav accident in localitatea Vama dupa ce un TIR incarcat cu cherestea s-a rasturnat 


Intră acum și în grupul de