LIVE: Ceremonia de investire în funcția de prefect a lui Constantin Harasim și în funcția de subprefect a lui Atanasă Nistor


Intră acum și în grupul de

Chestorul Florea Oprea, subsecretar de stat, il instaleaza in functie pe noul prefect al judetului, Constantin tin Harasim si pe noul subprefect, Atanasa Nistor.

La investire participa presedintele CJ, Catalin Nechifor, si parlamentarii Sanda-Maria Ardeleanu, VasilicaMiron, Ioan Balan. Alexandru Baisanu, Ghervazen Longer si Constnatin Galan.

Harasim Constantin si Florea Oprea

Florea le-a cerut celor prezenti sa se ridice in picoare cand citeste HG-urile de numire a prefectului si subprefectului.

Atanasa Nistor a depus juramantul. Constantin Harasim a depus si el juramantul. Parlamentarii suceveni NU stau in picioare cand se depune juramantul asa cum a cerut expres subsecretarul de stat. Ceilalti participanti sunt toti in picioare.

Atanasa Nistor:

„Va multumesc pentru participarea la acest eveniment. E mai rar asa ceva in viata unui om si creaza emotii. Multumesc prefectului Sinescu pentru colaboare si tinuta de care a dat dovada.”

 Constantin Harasim, noul prefect al judeţului Suceava:

„Multumesc celor care au avut incredere in mine si m-au sustinut. Doresc sa fiu un prefect al dialogului si principala preocupare va fi de a mentine institutia prefectului la fel de credibila.”

instalare harasim (1)

Florin Sinescu, fostul prefect al judetului Suceava:

„Sunt trei ani de cand am fost investit ca prefect. Nu e momentul sa prezint un bilant al problemelor sau al realizarilor. Tot ce am facut e meritul echipei.

Am invatat sa lucram impreuna cu totii si cred ca am fost benefici prin eficienta si operativitate. La nivelul judetului s-au luat masuri legale si corecte. Am convingerea ca doar asa putem deveni o administratie moderna si aplecata asupra problemelor judetului. Ar fi multe de spus.

Multumesc dlui Nechifor in mod special ptentru incerederea acordata si buna colaborare din aceasta perioada.

As dori sa multumesc familiei care a fost alaturi de mine si pe care nu de putine ori am neglijat-o. A fost o onoare sa fiu reprezentantul Guvernului in judet. Am inteles ca Dumnezeu are o lectie pentru fiecare. Eu am ascultat-o, am invatat-o si ma pregatesc pentru examen.”

DSCF0455

Catalin Nechifor, presedintele CJ Suceava:

„Ne-a ferit Dumnezeu de mari dificultati. Au fost in schimb momente in care lucrul in comun s-a vazut bine. Ma gandesc cu mult drag ca s-a inteles ca Ziua Nationala sa fie sarbatorita altfel la Suceava. Urez succes echipei noi.”

Alexandru Baisanu, deputat PNL de Suceava:

„Ii spun dlui Sinescu cu care am lucrat in calitate de prefect ca am lucrat bine si sa ii dea Duemnezeu putere sa treaca cu bine peste probleme. Va spun ca trecem printr-un moment greu si va spun sa aveti grija ca pe umerii dvs. stau multe probleme, unele pe care nici nu le ganditi.”

Baisanu citeaza din Camus: „Nimic nu e mai detestabil decat respectul pe baza de teama”.

„Sa transmiteti la Guvern ca il asteptam cu mare drag aici pe Excelenta sa si domnia sa ministrul Oprea.”

 


Intră acum și în grupul de