Două adolescente care au încercat să fure bunuri din locuinţa unui bărbat imobilizat la pat, depistate de jandarmi


Intră acum și în grupul de

Un echipaj de jandarmerie aflat în serviciul de ordine şi siguranţă publică în zona centrală a oraşului Vicovu de Sus, a fost sesizat joi, în jurul orei 11.00, de către un cetăţean cu privire la faptul că în urmă cu puţin timp două persoane au încercat să sustragă bunuri din locuinţa soacrei sale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, mr. Bogdan Cornaci, pe baza semnalmentelor oferite, jandarmii au depistat persoanele în cauză în lunca râului Suceava, în imediata apropiere a pieţei agroalimentare din localitate, constatând că acestea sunt două adolescente, cu vârsta de 17 şi respectiv 15 ani, ambele domiciliate în oraşul Vicovu de Sus.

bogdan cornaci

„În cadrul verificărilor, a rezultat faptul că cele două persoane au fost în urmă cu o săptămână la locuinţa respectivă cu intenţia de a cerşi bani sau bunuri de la proprietar, prilej cu care au constatat că acesta nu se poate deplasa, fiind imobilizat la pat din motive medicale. Au revenit în ziua de 2 aprilie şi, bănuind că soţia proprietarului nu se află la domiciliu şi totodată profitând de faptul că uşa de acces în imobil nu era asigurată, au pătruns în holul clădirii, unde au început să caute bani şi lucruri de valoare. La un moment dat, au găsit un portofel în buzunarul unei haine, însă au fost surprinse de soţia proprietarului şi au fugit fără a mai lua nimic.

Persoanele în cauză au fost predate Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Cornaci.


Intră acum și în grupul de