Doi bărbați au ajuns în arestul Poliției Județene după un scandal într-un club din Suceava


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați din municipiul Suceava, unul de 28, iar altul de 35 de ani, au fost reținuți și introduși în arestul Poliției Județene după un scandal dintr-un club din Suceava.

razie politie

Potrivit IPJ Suceava, scandalul a fost sesizat polițiștilor suceveni sâmbătă, 28 martie, în jurul orei 01.00.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat  de 36 ani, localnic, se afla împreună cu mai mulţi prieteni în clubul respectiv şi au fost agresaţi de doi tineri, în vârstă de 35 şi 28 de ani, ambii din municipiul Suceava, victimele şi agresorii lovindu-se reciproc.

La Poliție, bărbatul în vârstă de 36 de ani, dar și un prieten al acestuia au depus plângere cu privire la incident, însă întrucât agresorii se aflau în stare vizibilă de ebrietate au refuzat să dea date şi să formuleze vreo plângere.

„Din relatările verbale ale persoanelor vătămate cât şi ale martorilor, a reieşit faptul că altercaţia a fost spontană, pe fondul consumul băuturilor alcoolice”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, subcomisarul Ionuț Epureanu.

Acesta a mai precizat că agresorul de 35 de ani a solicitat o ambulanţă cu care să fie transportat la Spitalul Judeţean Suceava.

Polițiștii i-au amendat pe cei doi tineri de 35 şi 28 de pentru provocare şi participare la scandal și au desfăşurat activităţi investigative suplimentare pentru stabilirea tuturor condiţiilor săvârşirii agresiunii.

În urma cercetărilor a fost întocmit un dosar penal și s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de cei doi suspecţi pentru comiterea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, în urma probatoriului administrat, vineri, 3 aprilie, s-a dispus reţinerea agresorilor pentru 24 de ore, urmând ca ulterior să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi Instanţei de judecată, pentru dispunerea unor măsuri preventive.


Intră acum și în grupul de