Doi răniți în urma unui accident produs la Mălini de un șofer băut care a părăsit locul faptei


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați din comuna Mălini care se aflau în calitate de pasageri în mașina unui tânăr din satul Poiana Mărului au fost victimele unui accident după ce șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers şi s-a răsturnat de mai multe ori în afara părții carosabile, după care, a părăsit locul faptei.

accident politie

Potrivit IPJ Suceava, duminică dimineața, în jurul orei 07.20, la Dispensarul din Mălini au ajuns două persoane care au declarat că au fost victimele unui accident rutier produs pe raza localității, iar șoferul a părăsit locul accidentului.

Anunțați de angajații Dispensarului, polițiștii din Fălticeni au stabilit că în jurul orei 07.00, pe DJ 209 B, șoferul în vârstă de 22 de ani nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi s-a răsturnat de mai multe ori în afara părții carosabile, după care, a părăsit locul accidentului.

Abia în jurul orei 09.25, la fața locului s-a prezentat tânărul care a declarat că este conducătorul autoturismului implicat în accident. Șoferul a fost testat de polițiști cu alcooltestul, rezultatul fiind de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cele două victime, un tânăr de 21 de ani și un bărbat în vârstă de 36 de ani, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, bărbatul de 36 de ani rămânând internat pentru investigații suplimentare.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

 


Intră acum și în grupul de