Femeie tâlhărită în miezul zilei, în Burdujeni


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 48 de ani, din comuna Zvoriştea, a fost tâlhărită chiar în miezul zilei, în cartierul Burdujeni, de un bărbat și de o tânără care i-a tăiat buzunarul în care avea 500 de euro.

buzunar geaca

Potrivit Poliției Județene, fapta s-a petrecut luni, în jurul orei 11.00, după ce femeia a fost la o bancă din zona Burdujeni, de unde a ridicat suma de 500 de euro. În momentul în care femeia a ajuns pe aleea din parcul de pe Calea Burdujeni, a surprins lângă ea o tânără care îi căuta în buzunarul gecii și în spatele acesteia un bărbat care o amenința.

Fiind speriată şi luată prin surprindere, femeia nu a realizat ce se întâmplă, însă după ce tânăra a plecat, a observat că autoarea i-a tăiat buzunarul gecii, i-a sustras suma de 500 de euro și cartea de identitate și i-a produs o leziune superficială la mână și abdomen.

Polițiștii suceveni au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de