Femeie tâlhărită în miezul zilei, în Burdujeni

O femeie în vârstă de 48 de ani, din comuna Zvoriştea, a fost tâlhărită chiar în miezul zilei, în cartierul Burdujeni, de un bărbat și de o tânără care i-a tăiat buzunarul în care avea 500 de euro.

buzunar geaca

Potrivit Poliției Județene, fapta s-a petrecut luni, în jurul orei 11.00, după ce femeia a fost la o bancă din zona Burdujeni, de unde a ridicat suma de 500 de euro. În momentul în care femeia a ajuns pe aleea din parcul de pe Calea Burdujeni, a surprins lângă ea o tânără care îi căuta în buzunarul gecii și în spatele acesteia un bărbat care o amenința.

Fiind speriată şi luată prin surprindere, femeia nu a realizat ce se întâmplă, însă după ce tânăra a plecat, a observat că autoarea i-a tăiat buzunarul gecii, i-a sustras suma de 500 de euro și cartea de identitate și i-a produs o leziune superficială la mână și abdomen.

Polițiștii suceveni au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

loading...