Șofer oprit de ceilalți participanți la trafic după ce a lovit cu maşina două tinere pe trecerea de pietoni


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, din comuna Marginea, a accidentat pe trecerea de pietoni din localitate două tinere, după care și-a continuat drumul, însă a fost oprit la scurt timp de ceilalți șoferi.

trecere de pietoni

Potrivit IPJ, evenimentul rutier s-a petrecut luni, 6 aprilie, în jurul orei 11.11, moment în care pe trecerea de pietoni se aflau angajate în traversare două minore, ambele de 16 ani, una din comuna Horodnic de Sus, iar alta din Marginea. Acestea au fost rănite ușor în urma impactului.

După producerea accidentului șoferul și-a continuat deplasarea, însă a fost oprit de ceilalți participanți la trafic după aproximativ 150 de metri.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au testat pe bărbatul în vârstă de 71 de ani cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Bătrânul s-a ales cu dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției” ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de