60 de controale, efectuate de inspectorii sanitar-veterinari suceveni în perioada premergătoare Paştelui. Vezi ce nereguli au constatat


Intră acum și în grupul de

Şapte avertismente şi două amenzi contravenţionale au fost aplicate de inspectorii sanitar- veterinari suceveni în urma celor 60 de controale efectuate, în cursul săptămânii trecute, la unităţi care produc, procesează, depozitează şi comercializează produse alimentare, dar şi în târgurile de animale.

Hala Miei Suceava

Directorul DSVSA Suceava, medicul veterinar Laurenţiu Leon Postolache, a declarat că, în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, ca în fiecare an, inspectorii sanitari veterinari efectuează verificări la unităţi care produc, procesează, depozitează şi comercializează produse alimentare, dar şi în târgurile de animale din judeţul Suceava.

Postolache a spus că, în cursul săptămânii trecute, au fost efectuate 60 de controale în urma cărora inspectorii sanitari veterinari au aplicat şapte avertismente şi două amenzi contravenţionale în cuantum de 1200 de lei fiecare, pentru nerespectarea condiţiilor de igienă sau  manipularea necorespunzătoare a produselor alimentare.


Intră acum și în grupul de