Maxim istoric: În 2 aprilie, Primăria Suceava a avut „zero plăţi restante”. Lungu: „Nu s-a mai întâmplat aşa ceva de 11 ani”


Intră acum și în grupul de

Măsurile adoptate de municipalitatea suceveană, cu triplarea numărului de angajaţi la executări silite, au avut rezultat, a declarat, miercuri, primarul Sucevei  Ion Lungu, care a anunţat că încasările la bugetul local în primul trimestru al acestui an sunt cu 33,37 la sută mai mari decât anul trecut în aceeaşi perioadă.

„Sunt satisfăcut de cum au mers lucrurile în primul trimestru”, a declarat edilul-şef într-o conferinţă de presă, menţionând că încă mai sunt de recuperat circa 15 milioane de euro de la populaţie şi firme.

primaria suceava

Lungu a mai arătat că la departamentul de executări silite lucrează zece persoane, dar că, prin detaşarea unor angajaţi în acest sector, în prezent 30 de persoane de ocupă de executările silite.

Totodată, primarul municipiului reşedinţă de judeţ a ţinut să sublinieze că în 2 aprilie a fost înregistrat un maxim istoric când plăţile restante ale Primăriei au fost zero.

„Zero plăţi restante. Nu s-a mai întâmplat aşa ceva de 11 ani”, a arătat Lungu.


Intră acum și în grupul de