Răzbunare în trafic. A provocat o tamponare, după care a agresat un șofer și a plecat de la fața locului

Scene demne de filmele de acțiune s-au petrecut miercuri seara, în afara comunei Arbore, în zona denumită  „Comandă”, după ce un șofer a provocat o tamponare, s-a luat de un participant la trafic, după care s-a făcut nevăzut.

tamponare

Potrivit Poliției Județene, polițiștii din Arbore au stabilit că mașina condusă de un bărbat de 41 de ani, din comuna Iaslovăț, a fost acroșată de un autoturism de teren, care circula din sens opus. Ulterior, conducătorul autoturismului de teren l-a agresat pe şoferul de 41 de ani, după care a plecat de la fața locului.

La audieri, victima le-a declarat polițiștilor că persoana care l-a agresat este un bărbat de 39 ani, din comuna Burla, pe care îl cunoaște, cele întâmplate fiind din cauza unor neînțelegeri mai vechi dintre cei doi.

Conducătorul autoturismului lovit a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „distrugere” și „loviri sau alte violențe”, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului.

loading...