Răzbunare în trafic. A provocat o tamponare, după care a agresat un șofer și a plecat de la fața locului


Intră acum și în grupul de

Scene demne de filmele de acțiune s-au petrecut miercuri seara, în afara comunei Arbore, în zona denumită  „Comandă”, după ce un șofer a provocat o tamponare, s-a luat de un participant la trafic, după care s-a făcut nevăzut.

tamponare

Potrivit Poliției Județene, polițiștii din Arbore au stabilit că mașina condusă de un bărbat de 41 de ani, din comuna Iaslovăț, a fost acroșată de un autoturism de teren, care circula din sens opus. Ulterior, conducătorul autoturismului de teren l-a agresat pe şoferul de 41 de ani, după care a plecat de la fața locului.

La audieri, victima le-a declarat polițiștilor că persoana care l-a agresat este un bărbat de 39 ani, din comuna Burla, pe care îl cunoaște, cele întâmplate fiind din cauza unor neînțelegeri mai vechi dintre cei doi.

Conducătorul autoturismului lovit a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „distrugere” și „loviri sau alte violențe”, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului.


Intră acum și în grupul de