Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc s-a urcat băut la volan și s-a izbit în branșamentul de gaz al unui imobil, după care a plecat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, s-a urcat băut la volan, a pierdut controlul asupra direcției și s-a oprit direct în branșamentul de gaz al unui imobil, după care a plecat de la fața locului.

accident politie

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc joi, în jurul orei 14.50, pe str. Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc, polițiștii stabilind că din cauza consumului de băuturi alcoolice șoferul a părăsit sensul de mers și a pătruns pe trotuar, unde a rupt branșamentul de alimentare cu gaz a unui imobil și a părăsit locul accidentului.

În timp ce polițiștii cercetau evenimentul rutier, la sediul Poliției s-a prezentat șoferul mașinii spunându-le oamenilor legii că a plecat deoarece au rezultat doar pagube materiale, iar în autoturism se mai afla o persoană care nu a suferit leziuni.

Testat de polițiști cu aparatul etilotest, bărbatului i-a ieșit o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul în vârstă de 42 de ani s-a ales cu dosar penal ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de