Tânăr de 18 ani din Fundu Moldovei lovit mortal de o maşină condusă de un consătean  


Intră acum și în grupul de

 

Un tânăr de 18 ani care mergea în noaptea de duminică spre luni pe un drum din Fundu Moldovei a fost accidentat mortal de un şofer din aceeaşi comună, care a fugit de la locul accidentului, poliţiştii făcând cercetări în acest caz în condiţiile în care suspectează de accident un tânăr de 22 de ani care susţine că la volan era tatăl său.

salvare ambulanta 001

Agenţii Postului de Poliţie Fundu Moldovei, au fost sesizaţi luni în jurul orei 0.13 că pe D.J. 175, în interiorul localităţii s-a produs un accident rutier în urma căruia un tânăr de 18 ani a murit, iar şoferul a părăsit locul faptei. victima accidentului a fost găsită în şanţul din dreapta a DJ 175 în sensul de mers spre Câmpulung Moldovenesc.

În urma  investigaţiilor  efectuate, a fost identificat  autoturismul implicat în accident în curtea unei societăţi comerciale din Fundu Moldovei, la circa o sută de metri de locul producerii  accidentului de circulaţie, având avarii stânga faţă şi lateral.

Poliţiştii l-au identificat şi pe suspect, un localnic de 22 ani şi au stabilit că acesta a circulat cu viteză pe sensul opus condiţii în care l-a lovit pe tânărul de 18 ani care se deplasa în aceiaşi direcţie de mers, pe banda din stânga, iar după accident nu a oprit.

El a fost găsit acasă, dar a negat că ar fi condus  autoturismul implicat în  accident, spunând că  autoturismul a fost condus de către tatăl său.

Cei doi  au fost testaţi  cu aparatul etilotest rezultând, în cazul tânărului valoarea de 0,60 mg/l  alcool pur în aerul expirat, iar la tatăl său negativ.

Cadavrul tânărului a fost depus la morga Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc, urmând a se dispune efectuarea necropsiei.


Intră acum și în grupul de