Și-a lovit iubita şi a încasat bătaie de la fratele femeii


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Ipoteşti, s-a ales cu dosar penal după ce a ales să-și facă singur dreptate și să-i dea o lecție iubitului surorii sale.

bataie

Potrivit Poliției Județene, luni seara, polițiștii din Ipotești au fost sesizați despre faptul că o persoană se află căzută pe stradă, fiind victima unei agresiuni.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit că în jurul orei 20.00, un bărbat de 41 ani, din localitate, a consumat băuturi alcoolice împreună cu concubina sa, la domiciliul mamei sale.

Însă, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict între cei doi concubini, bărbatul lovindu-și iubita cu palma peste față.

La scurt timp după incident, femeia a ieșit afară din casă, iar în timp ce se afla în fața porții s-a întâlnit cu fratele ei, de 36 ani, localnic, care trecea pe stradă.

Povestindu-i cele întâmplate, moment în care în drum a venit și bărbatul de 41 de ani, fratele femeii l-a lovit pe concubinul acesteia cu piciorul. Bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut cu capul de asfalt, lovindu-se în zona feței.

Polițiștii i-au întocmit bărbatului de 36 de ani un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”.


Intră acum și în grupul de