Lungu: Sper ca pana la finele saptamanii sa stim cine se va ocupa de salubrizarea orasului Suceava


Intră acum și în grupul de

ion lungu (4)

Conferinta de presa

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava:

„Fac apel la cei de la ROSAL sa lase loc de buna ziua. Vad ca tot se plang la presa si ne trimit adrese. Sa vina in teren si sa castige meciul si nu la masa verde pe la Consiliul de Contestare a licitatiilor. Nu cred ca are rost sa ne sicaneze si sa faca tot felul de demersuri care sa blocheze activitatea Primariei. Sper ca pana la finele saptamanii sa stim cine se va ocupa de salubrizarea orasului Suceava.

Am inregistrat la Registrul Comertului firma Transagent SA. Vrem sa inregistram si la ANRSC licenta temporara de functionare.

Un lucru care nu ma prea bucura: licitatia data pe SEAP pentru mobilierul la Centrul Cultural si ecranul 3D va avea loc abia in luna iunie.

Maine voi avea o ultima discutie cu consilierii locali pentru strazile care vor fi asfaltate anul acesta. Vrem sa demaram proiectul ambitios de a asfalta. De luni, i-am pus in garda pe cei de la SUCT si Florconstrut sa fie pregatiti. La bulevardul principal au aparut probleme, cei de la CONBUCOVINA, au termen pana pe 25 iunie sa reabiliteze defectiunile aparute. Lucrarea e in garantie si sunt probleme la capacele de la canalizare sau telefonie.

Suntem pe drumul cel bun cu cablurile din oras. Am facut o inventariere si e posibil sa intram cu proiect de hotarare pentru panouri. Sunt cativa care sunt mari si unii pe care nu ii stim. Echipa a mers pe teren si si-a facut datoria si cred ca am facut un lucru bun.”


Intră acum și în grupul de