Vezi câte bonuri fiscale câștigătoare au fost depuse în județul Suceava în primele două zile după extragere


Intră acum și în grupul de

În primele două zile după extragerea organizată pentru Loteria bonurilor fiscale de către Ministerul Finanțelor și ANAF, în municipiul Suceava au fost depuse 88 de bonuri câștigătoare, iar din alte localități ale județului au fost depuse 72 de bonuri.

bonuri-fiscale-loterie

Potrivit purtătorului de cuvânt al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Suceava, Oana Apetrea, până miercuri la prânz au fost depuse 150 de bonuri cu valori cuprinse între 6,00 lei şi 6,99 lei, emise la data de 7 februarie 2015.

Bonurile declarate câștigătoare au fost depuse atât la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Suceava, cât şi la serviciile fiscale zonale din judeţ.

Locuitorii municipiului Suceava au depus 64 de bonuri fiscale în cursul zilei de marți, iar miercuri, până la prânz, alte 24 bonuri. Cumulat cu bonurile de pe raza județului, marți au fost înregistrate 101 de bonuri fiscale câştigătoare, iar miercuri 49.

Printre cei care așteaptă să-și ridice premiul, sunt și persoane care au depus câte două-trei bonuri fiscale.

Conform centralizării naţionale, un număr de 4.245 de persoane au câștigat la loterie, până acum, ceea ce înseamnă că fiecare câştigător va obţine 235 de lei impozabili.

Numărul total al bonurilor câştigătoare încă nu este cunoscut pentru că aceste câştiguri pot fi revendicate timp de o lună.

După ce bonul fiscal este depus, reprezentanţi de la antifraudă fiscală vor verifica la magazinul respectiv valabilitatea bonului.

Amintim că luni, în prima zi de Paște, a avut loc prima extragere la Loteria bonurilor fiscale, în următoarele 30 de zile fiind așteptați la unităţile ANAF toți cei care au bonuri fiscale cu valori cuprinse între 6,00 lei şi 6,99 lei, din 7 februarie 2015. Câștigătorii trebuie să prezinte bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maximum trei luni.


Intră acum și în grupul de