Tânărul din Fundu Moldovei care a lovit mortal cu mașina un consătean, arestat preventiv pentru 30 de zile


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Fundu Moldovei, a fost arestat preventiv pentru 30 zile, sub aspectul infracţiunilor de „ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului, modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

arestat

În cursul zilei miercuri, 15 aprilie, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Ţâmpău Sergiu – Mihai, la aceeași dată și Judecătoria Câmpulung Moldovenesc luând măsura arestării preventive.

Potrivit procurorilor, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00.10, inculpatul a accidentat mortal, pe D.J. 175 în localitatea Fundu Moldovei, pe numitul Moroşan Marian, de 18 ani, care se deplasa în calitate de pieton. După accident, Ţâmpău Sergiu – Mihai a părăsit locul faptei, dar a fost identificat ulterior, ocazie cu care tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, S.M.L. Suceava a emis miercuri, 15 aprilie, buletinul de analiză toxicologică, de unde rezultă că inculpatul prezenta o alcoolemie cu valori cuprinse între 1,15 şi 1,00 grame/litru alcool pur în sânge.

După finalizarea procedurilor specifice urmăririi penale, dosarul va fi soluţionat procedural.

 


Intră acum și în grupul de