Workshop de evaluare a proiectului „Transparenţă şi calitate în administraţia publică prin social media”, la Prefectura Suceava


Intră acum și în grupul de

workshop prefectura social media (1)

La Prefectura Suceava a avut loc joi, 16 aprilie, un workshop de evaluare a proiectului „Transparenţă şi calitate în administraţia publică prin social media” ce este coordonat de Asociația APDD – Agenda 21 și Agenția Națională a Funcționarilor Publici, având drept parteneri Instituția Prefectului – județul Suceava, Consiliul Județean Suceava, AJOFM Suceava și Primăria orașului Gura Humorului.

Întâlnirea a avut scopul schimbului de bune practici între instituţii, în vederea îmbunătăţirii componentei de e-government în administraţia publică la nivel local.

La eveniment au participat Constantin Harasim, prefectul județului Suceava, Adriana Cîrciumaru, director al Direcţiei comunicare şi relaţii internationale din cadrul Agenţiei Naţională a Funcţionarilor Publici și reprezentanți ai celor patru instituții partenere și ai voluntarilor.

workshop prefectura social media (2)

Potrivit Prefecturii Suceava, în cadrul întâlnirii au fost prezentate rapoartele de monitorizare internă realizate de instituţiile publice sucevene partenere în cadrul proiectului.

De asemenea, au fost prezentate și rapoartele de monitorizare externă, realizate de echipa locală de voluntari implicați în proiect, respectiv Asociația Școlară Suceveană pentru Educație și Dezvoltare – ASSED.

Proiectul „Transparenţă şi calitate în administraţia publică prin social media” este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, și este derulat de către Asociația Agenda 21 împreună cu Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

 


Intră acum și în grupul de