Suceava a devenit din oraşul florilor, oraşul firelor


Intră acum și în grupul de

suceava veche

Consilierul judeţean sucevean PSD Dan Ioan Cuşnir a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la televiziunea regională Intermedia TV că foarte multe cabluri şi fire aeriene care străbat întregul oraş au transformat Suceava din oraş al florilor în oraş al firelor.

SARME PRIMARIE

„Suceava a devenit din oraşul florilor, oraşul firelor”, a spus Cuşnir.

El consideră că astfel de mănunchiuri de cabluri din toate zonele oraşului reprezintă un atac la demnitatea suceveanului.

„Când deschizi geamul şi vrei să vezi flori, tu vezi fire. E un atac la demnitatea suceveanului”, a spus Cuşnir.

El a subliniat că marea realizare a actualei conduceri a municipiului, esplanada din centrul oraşului e deja plină de fire.

orasul firelor (11)

„Fire peste tot”, a spus Cuşnir.

El s-a întrebat dacă primarul, viceprimarii şi consilierii locali suceveni văd toate cablurile din oraş.

„Dacă văd firele înseamnă că le pasă”, a spus Cuşnir.

El s-a întrebat de ce la proiectul de modernizare început pe bulevardul George Enescu şi pe strada Universităţii nu a fost luată în calcul şi executarea unei infrastructuri subterane care să preia aceste cabluri care vor rămâne în aceeaşi zonă cu tot programul de modernizare.

orasul firelor (18)

Primarul Ion Lungu a dispus anul trecut inventarierea tuturor cablurilor aeriene şi urmează să fie tăiate cele care nu sunt revendicate, iar cu proprietarii cablurilor rămase urmează să fie stabilită o strategie în domeniu.

orasul firelor (4)


Intră acum și în grupul de