Două persoane au fost înșelate de un individ care le-a spus că a fost implicat într-un accident rutier și are nevoie de bani


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 30 de ani și o bătrână în vârstă de 85 de ani au căzut în plasa unui invidivid care a încercat să se victimizeze spunându-le că a fost implicat într-un accident de circulație și are nevoie de bani.

bani 2

Poliția Județeană a informat că vineri, în jurul orei 17.30, în timp ce femeia de 85 de ani, din comuna Moldovița, se afla la domiciliu, în curte a intrat un tânăr care a solicitat împrumut suma de 200 lei, pentru rezolvarea unui accident rutier în care a fost implicat. Individul i-a spus femeii că este din comuna Vama și îi va înapoia suma de bani în cursul zilei. Bătrâna i-a dat 30 de lei, primind drept garanție un telefon mobil.

Ulterior, în jurul orei 19.30, același individ l-a păcălit și pe un tânăr de 30 de ani, din municipiul Suceava, care se afla la bunica sa, în comuna Moldovița. Sub același pretext, individul a cerut ca împrumut suma de 440 lei, lăsându-i ca amanet un radio casetofon auto, un inel metalic, cât și o carte de identitate a unui vehicul.

Polițiștii din Moldoviţa fac cercetări în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înșelăciune, fiind întocmit un dosar penal.

 

 


Intră acum și în grupul de