Doi tineri au ajuns la spital bătuți, după ce au plecat de la discotecă


Intră acum și în grupul de

Doi tineri, unul din municipiul Suceava, iar altul din comuna Vultureşti, au ajuns duminică la Spitalul Judeţean Suceava după ce au fost bătuți.

spitalul judetean suceava 1

 

Potrivit Poliției Județene, în noaptea de sâmbătă spre duminică un tânăr de 22 de ani, din municipiul Suceava, a fost acostat şi agresat în drum spre casă de un grup de tineri necunoscuţi după ce a petrecut într-un local din municipiu până la ora 6.00.

În urma agresiunii, tânărul s-a deplasat la spital, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transferat la un spital din județul Iaşi, pentru investigații de specialitate, fără ca viața să-i fie pusă în pericol.

În acest caz polițiștii suceveni au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, cercetările fiind continuate pentru identificarea agresorilor.

Totodată, în aceeași noapte un alt tânăr, de 20 de ani, din comuna Vultureşti, a fost victima unei agresiuni.

Tânărul a petrecut împreună cu mai mulţi prieteni la o discotecă din comuna Buneşti, iar în jurul orei 03.30, în timp ce se afla pe DC 1, împreună cu patru prieteni și aştepta un autoturism pentru a-i conduce la domiciliu, a fost agresat de un bărbat care a coborât dintr-o mașină.

Polițiștii au reușit să dea de urma autorului, acesta fiind un bărbat de 27 de ani, din comuna Bunești.

Și în acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de