Controale în Bazarul Suceava pentru respectarea interdicției privind fumatul


Intră acum și în grupul de

În Bazarul Suceava vor fi intensificate controalele pentru depistarea celor care nu respectă interdicția de a fuma pe platforma comercială.

bazar

 

În cursul zilei de luni, 20 aprilie, la Prefectura Suceava, a avut loc o şedinţă de analiză privind măsurile ce pot fi întreprinse pentru creşterea securităţii la incendiu în Complexul Comercial Bazar Suceava, la care au participat reprezentanți de la Primărie, ISU, IPJ, Poliția Locală, Garda de Mediu și OPC.

Astfel, s-a stabilit ca ISU Suceava şi Comisariatul Judeţean al Gărzii Naţionale de Mediu să efectueze controale specifice în vederea stabilirii măsurilor ce se impun pentru respectarea legilor în vigoare.

Totodată, Primăriei Suceava i s-a solicitat să dispună măsuri privind interdicţia fumatului și controlul respectării acesteia în incinta Complexul Comercial Bazar Suceava.

Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a precizat că toate aceste măsuri sunt dispuse în vederea asigurării protecţiei agenţilor economici privaţi care îşi desfăşoară activitatea în bazar, dar şi a consumatorilor.

 


Intră acum și în grupul de