Un polițist din Câmpulung Moldovenesc a prins, la ieșirea din tură, un individ din judeţul Olt care furase o sumă de bani dintr-o instituție publică


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Şopârliţa, judeţul Olt, care locuieşte fără forme legale în oraşul Gura Humorului, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând a fi prezentat Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc cu propunerea măsurii de arestare preventivă.

Potrivit Poliției Județene, individul a fost prins în Câmpulung Moldovenesc de un polițist care ieșise din tură, după ce a furat o sumă de bani dintr-o instituție publică.

bani confiscare

Sursa citată a arătat că miercuri, în jurul orei  14.30, un agent de poliţie din cadrul Biroului de Ordine Publică de la Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc, la ieşirea din serviciu, în timp ce se deplasa spre domiciliu, fiind în zona centrală a municipiului, a sesizat că un individ este urmărit de două persoane.

Fără să mai stea pe gânduri, agentul a trecut imediat la prinderea şi imobilizarea persoanei urmărite.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în jurul orei 14.25, un bărbat de 40 ani, din localitate, angajat la o instituţie publică, a fost informat de o colegă că în biroul său a intrat o persoană necunoscută, nefiind program cu publicul. Verificând conţinutul portmoneului ce se afla într-o haină, bărbatul a constatat lipsa sumei de 1.350 lei.

Astfel, împreună cu un alt coleg, bărbatulde 40 ani a plecat în urmărirea autorului pe care l-au identificat în apropiere. Deși a luat-o la fugă spre centrul municipiului,  autorul a fost urmărit şi prins de agentul de poliţie care tocmai ieșise de la program.

„În urma efectuării controlului corporal al bărbatului a fost identificată suma de 1.250 lei, acesta recunoscând fapta comisă, dar nu a putut preciza unde se află suma de 100 lei din suma sustrasă”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, subcomisarul Ionuț Epureanu.

 


Intră acum și în grupul de