În Suceava s-au retrocedat terenuri până sub balcoane. Primăria nu are nici un centimetru de teren


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la televiziunea regională Intermedia TV, că municipiul Suceava se confruntă cu o problemă majoră, a lipsei de teren unde să fie făcute investiţii publice.

Bălan a explicat că la începutul acestui an, la propunerea consilierilor liberali, Consiliul local a aprobat înfiinţarea a trei terenuri de sport care să fie deschise non-stop.

balcon-parter-altu

El a spus că s-au căutat terenuri pentru aceste investiţii şi s-a constatat că cea mai mare problemă a municipiului e a spaţiilor disponibile.

„Totul e retrocedat până sub balcoane”, a declarat Bălan, care a menţionat că locatarii unor blocuri care cred că terenul din zonă este proprietate publică se înşeală, acele terenuri fiind private.

„Primăria nu mai are nici un centimetru de teren”, a explicat Bălan care a menţionat că cei care deţin acele terenuri nu le pot folosi pentru că nu primesc autorizaţii de construire.

El a mai declarat că nimeni nu-şi asumă să facă schimb de teren, dar crede că un primar hotărât să facă ceva pentru comunitate va găsi soluţia legală pentru a achiziţiona sau expropria în interes public terenuri cu plata justă a despăgubirilor.


Intră acum și în grupul de