Tânăr din Adâncata, băgat în arest după ce și-a amenințat fosta concubină cu un cuțit și a luat-o cu forța de acasă împreună cu cei doi copii


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Adâncata, a fost reţinut preventiv timp de 24 de ore, fiind băgat în arestul I.P.J. Suceava, după ce și-a amenințat fosta concubină cu un cuțit și a luat-o cu forța de acasă împreună cu cei doi copii.

violenta

Poliția Județeană a informat că joi dimineața, în jurul orei 10.00, polițiștii din Salcea au fost sesizați de o localnică despre faptul că în noaptea de miercuri spre joi fostul concubin al fiicei sale de 20 de ani a intrat în casa în care aceasta locuiește. Totodată, femeia le-a spus polițiștilor că tânărul de 24 de ani a adresat amenințări și a exercitat acte de violenţă, determinându-și astfel fosta concubină să-l însoţească la domiciliul său împreună cu cei doi copii minori, unul de 10 luni, iar altul de doi ani și șase luni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în respectiva noapte, în jurul orei 00.00, tânărul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice și a pătruns fără drept în curtea şi locuinţa reclamantei.

Acolo, prin exercitarea de violenţe fizice şi ameninţarea cu un cuţit, fostul concubin și-a determinat victima ca împreună cu cei doi minori să-l urmeze la domiciliul său, locație unde au fost identificați de polițiști.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, loviri sau alte violențe și lipsire de libertate, agresorul  fiind reţinut  preventiv pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare  preventivă.

 


Intră acum și în grupul de