Accident petrecut pe bulevardul principal al Sucevei, anunțat la Poliție după mai bine de nouă ore


Intră acum și în grupul de

În noaptea de joi spre vineri, pe bulevardul principal al Sucevei, a avut loc un accident rutier, polițiștii fiind sesizați abia vineri la prânz.

accident statie banca (2)

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, cu dublă cetăţenie, moldoveană și română, a provocat un accident pe strada Ana Ipătescu din municipiul Suceava, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 04.00, el prezentându-se la Poliție abia vineri, la ora 13.15.

Șoferul le-a declarat polițiștilor suceveni că a pierdut controlul asupra direcției şi s-a izbit de un autoturism parcat în zonă, după care împreună cu un pasager a părăsit locul evenimentului.

Potrivit Poliției Județene, pasagerul din mașina tânărului, un cetăţean moldovean de 23 de ani, a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, fiind rănit ușor.

Tânărul de la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Acestuia i s-a întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.


Intră acum și în grupul de