Coliziune între o Dacie şi un camion încărcat cu bitum, la Plopeni! O familie a ajuns la spital în urma impactului


Intră acum și în grupul de

accident Bunesti

Trei persoane au ajuns la spital, marți, în jurul prânzului, după ce au fost implicate într-un accident rutier petrecut în localitatea Plopeni.

Accidentul a fost anunțat printr-un apel la 112, în jurul orei 13.00, la fața locului constatându-se o coliziune între un autoturism și o autobasculantă.

În ceea ce priveşte împrejurările în care s-a produs accidentul, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că un bărbat de 63 de ani, din comuna Plopeni, Virgil Muraru,  conducea un autoturism Dacia 1310 pe DN 29 în localitate, iar din cauză că nu a păstrat distanţa faţă de autoturismul din faţă, un VW Golf, condus de Petru Matraş, îl loveşte pe acesta.

Dacia 1310 ricoşează pe contransens, fiind apoi lovită de un camion care transporta bitum.

În urma impactului cu camionul, şoferul autoturismului a fost accidentat grav, iar doi pasageri din maşină, soţia şi nepotul în vârstă de şapte ani, au fost răniţi, toţi fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, la locul accidentului au intervenit trei ambulanțe și un echipaj de la descarcerare, iar o autospecială pentru stingere, cu apă și spumă, a curățat carosabilul de de lichidele inflamabile scurse pentru a preveni alte accidente.

În timpul misiunii echipelor de salvare, circulația  pe DN 29 a fost blocată până la ora 14.20 pe ambele sensuri.


Intră acum și în grupul de