Suceava Noastră către Ion Lungu: Nu trebuia să ne promiteţi un oraş nou, ci un oraş nouă, sucevenilor


Intră acum și în grupul de

Asociaţia Suceava Noastră consideră că primarul Ion Lungu a început să recunoască ceea ce sesizează această asociaţie de mai mult timp şi îi atrage atenţia că nimeni nu s-a aşteptat ca primarul să promită că face un oraş nou, ci un oraş pentru suceveni, în care să le fie respectată demnitatea şi identitatea.

Astfel, într-un comunicat de presă semnat de iniţiatorul Suceava Noastră, Dan Ioan Cuşnir, se arată că „gura păcătosului adevăr grăieşte”.

paviment sv 5
Suceava nouă

„În conferinţa de presă de astăzi 29.04.2015, Ion Lungu grăieşte: “Până acum a fost un haos şi asta este”. Domnule Ion Lungu, cred că urmăriţi cu atenţie Suceava Noastră şi Ora de Politică dacă până şi dumneavoastră recunoaşteţi că de 11 ani în Suceava a fost haos; dacă până şi dumneavoastră recunoaşteţi că de 11 ani Suceava este într-un sens giratoriu din care pare să nu mai vadă ieşirea”, se menţionează în comunicat.

suceava veche
Suceava veche

 

Totodată, semnatarul arată că „în cazul Ion Lungu versus Suceava” nu se va aplica proverbul “Greşeala recunoscută este pe jumătate iertată” pentru că de 11 ani se atentează la demnitatea sucevenilor şi că nu va fie iertat de suceveni.

 

„O altă afirmaţie marca Ion Lungu, din aceeaşi conferinţă de presă: “Eu nu am promis un oraş nou!”. Nici nu trebuia să ne promiteţi un oraş nou. Trebuia să ne promiteţi un oraş Nouă, Sucevenilor. Trebuia să redaţi Sucevenilor demnitatea şi identitatea. Nu aţi făcut-o. Păcat. Sucevenilor cărora li s-a atacat constant demnitatea nu puteţi să le spuneţi cu superficialitate şi nonşalanţă ”asta este”!

Pentru că nu aţi redat Suceava sucevenilor, va trebui că Noi Să Ne Luăm Oraşul Înapoi! Pas cu Pas! – Asta este!”, se arată în finalul comunicatului semnat de Dan Cuşnir, iniţiator Suceava Noastră


Intră acum și în grupul de