Primarul Sucevei: „Ne cheamă pe persoană fizică în instanţă. E lipsă de fairplay”. Vezi la ce se referă Ion Lungu


Intră acum și în grupul de

Firma Rosal ar trebui să „joace meciul în teren” şi nu să încerce să câştige la „masa verde”, este de părere primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

În cadrul conferinţei de presă de miercuri, el a declarat, că a fost deschis „un nou front” cu această firmă care a acţionat în instanţă primarul şi viceprimarii pentru că nu a fost prelungit contractul de salubrizare menajă din municipiu.

ion lungu (2)

„Ne cheamă pe persoană fizică în instanţă. E lipsă de fairplay. Ne cer să răspundem în faţa judecătorului la un chestionar prin care ne întreabă dacă e legal să prelungim contractul”, a arătat  edilul-şef sucevean.

Ion Lungu a menţionat că a primit un chestionar cu întrebări la care ar trebui să răspundă în faţa judecătorului, în esenţă toate fiind legate de modul în care ar fi trebuit prelungit contractul de salubrizare menajeră cu Rosal.

Primarul Sucevei a declarat că nu a fost de acord cu prelungirea contractului cu Rosal pentru că ar fi ilegal şi de aceea a fost iniţiată licitaţia pentru desemnarea unui operator de salubrizare menajeră pentru 12 ani care se va desfăşura în data de 16 iunie.


Intră acum și în grupul de