Șofer băut la volan, prins după ce mașina sa a fost tamponată


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Vatra Dornei, a fost prins băut la volan după ce mașina sa a fost tamponată în momentul în care a oprit la trecerea pentru pietoni.

trecere de pietoni

Poliția Județeană a informat că vineri, în jurul orei 15.30, pe strada Calea Transilvaniei, din municipiul Vatra Dornei, a avut loc un accident rutier.

Bărbatul de 39 de ani aflat la volanul mașinii a oprit în momentul în care a ajuns la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate la două tinere de 21 și 22 de ani, însă, din spate, mașina a fost lovită un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din localitate.

În urma impactului, primul autoturism a fost împins jumătate de metru în față, acroșând-o ușor pe tânăra de 21 de ani, dar  fără a-i produce leziuni, cea în cauză refuzând acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 44 de ani și de 0,57 mg/l  în cazul conducătorului auto de 39 de ani.

Polițiștii i-au întocmit un dosar penal șoferului de 39 de ani pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

 


Intră acum și în grupul de