Microbuz burdușit cu pasageri, depistat în Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

 

microbuz contrabanda

În goana șoferilor de pe microbuze pentru călători, de multe ori se întâmplă ca pasagerii să stea înghesuiți și fără a avea un minim de protecție, numărul admis de persoane pentru un transport fiind doar pe hârtie.

În realitate, în cazul unor transporturi pasagerii stau în picioare, expunându-se unor adevărate pericole.

microbuz

În cadrul unei acțiuni desfășurate joi, 30 aprilie, pentru prevenirea evenimentelor rutiere cu implicarea autovehiculelor cu transport marfă și persoane, polițiștii rutieri au depistat un microbuz în care se aflau mult mai multe persoane decât era înscris în certificatul de înmatriculare.

Potrivit Poliției Județene, un bărbat din comuna Păltinoasa a fost prins conducând un microbuz de transport public pe B-dul Bucovina din orașul Gura Humorului, având în plus un număr de 15 pasageri faţă de numărul de locuri prevăzut în certificatul de înmatriculare.

Totodată, acțiunile polițiștilor rutieri s-au concretizat cu zeci de amenzi date, permise reținute și certificate de înmatriculare retrase. Astfel, joi, au fost constatate opt infracțiuni rutiere pe linia transportului de mărfuri şi persoane, s-au reținut șase permise de conducere, șase certificate de înmatriculare au fost retrase și s-au dat 118 amenzi, în valoare de 67.760 lei.

 

 


Intră acum și în grupul de