Doi agenți de pază au ajuns la spital, după ce au fost bătuți de doi tineri băuți


Intră acum și în grupul de

Doi agenți de pază au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale după ce au fost luați la bătaie de doi tineri din Vatra Dornei, aflați sub influența băuturilor alcoolice.

bataie

Potrivit Poliției Județene, joi seara, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 despre producerea unui scandal în zona unui magazin de pe raza localității.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 20.30, în magazin au intrat trei localnici aflați sub influența băuturilor alcoolice, care au încercat să sustragă o sticlă de băutură, însă, fiind identificați de personalul de pază, au devenit agresivi.

Sursa citată a arătat că doi dintre agresori, unul de 23 de ani și celălalt de 29 de ani, i-au lovit pe șeful de magazin, un bărbat de 42 ani, din localitate și pe doi agenți de pază de 38 și 39 de ani, după care au părăsit magazinul.

Ulterior, agenții de pază s-au deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru tulburare a  ordinii și liniștii publice, lovire sau  alte  violențe şi amenințare, cei doi agresori fiind reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă.

În baza ordonanţelor de reţinere cei doi suspecţi au fost încarceraţi în arestul I.P.J. Suceava.

 


Intră acum și în grupul de