Acasă Actualitate Adolescent din Gura Humorului, țepuit pe un site de vânzări, la un...

Adolescent din Gura Humorului, țepuit pe un site de vânzări, la un schimb de telefoane


Intră acum și în grupul de

Un adolescent de 17 ani, din Gura Humorului, a fost țepuit de o persoană din județul Prahova, după ce s-au înțeles pe un site de vânzări să facă un schimb de telefoane.

telefon mobil



IPJ Suceava a informat că joi, 30 aprilie, la  Poliția din Gura Humorului a fost înregistrată plângerea unui tânăr de 17 ani, din localitate, prin care reclamă că o persoană din judeţul Prahova l-a înşelat cu ocazia unei înţelegeri privind un  schimb de telefoane.

Potrivit sursei citate, polițiștii au constatat că reclamantul a găsit pe un site de vânzări  un anunţ prin care o persoană necunoscută oferea la schimb un telefon mobil. L-a contactat telefonic pe cel ce postase anunţul şi s-a înţeles cu acesta să-i trimită în schimbul telefonului oferit spre vânzare un alt telefon şi suma de 350 lei.

În data de 27 aprilie adolescentul din Gura Humorului a trimis printr-o firmă de curierat telefonul mobil la adresa indicată de persoana cu care luase legătura telefonic. A doua zi şi-a dat seama că a fost înşelat deoarece nu a primit la rândul său telefonul solicitat, iar persoana ce postase anunţul a procedat la ştergerea acestuia şi a contului respectiv de pe site.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în acest caz şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version