Tânăr din Suceava, prins la Frontiera Siret cu peste 700 de pachete de țigări ascunse în interiorul unui BMW


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, cu cetățenie româno-ucraineană, dominiciliat în municipiul Suceava, a fost prins la Frontiera Siret cu peste 700 de pachete de țigări ascunse în interiorul mașinii, într-un locaș special amenajat.

tigari contrabanda2

 

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, luni dimineață, în jurul orei 03.25, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca BMW, N. Marian, în vârstă de 24 de ani, domiciliat în municipiul Suceava.

„Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii, ocazie cu care au descoperit în spătarele scaunelor și într-un loc special amenajat în spatele banchetei, cantitatea de 714 pachete de ţigări, marca Viceroy, de provenienţă ucraineană”, a spus Seriţan.

El a menționat că țigările în valoare de 872 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 7.000 lei.

Totodată, mașina folosită la transportul țigărilor, un BMW înmatriculat în Bulgaria, în valoare de 9.000 de lei, a fost indisponibilizată în vederea confiscării deoarece avea confecționat locaș special amenajat pentru transportul țigărilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de