Sucevean urmărit general, prins de polițiști la Frontiera Siret


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, dat în urmărire generală, a fost reținut de polițiștii de frontieră la Siret, în momentul în care voia să iasă din țară.

vama Siret

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a informat faptul că bărbatul dat în urmărire generală a fost reţinut de poliţiştii de frontieră deoarece avea emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

Serițan a menționat că bărbatul s-a prezentat sâmbătă, 2 mai, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de ieşire din ţară, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră.

În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul, M. Vasile, în vârstă de 37 ani, figurează ca urmărit general. Bărbatul era căutat de autorităţile române deoarece Tribunalul Suceava emisese pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracțiunii de contrabandă cu țigări.

„Persoana în cauză a fost predată, în aceeași zi, de către poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret unui echipaj din cadrul IPJ Suceava, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a mai spus ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.

 


Intră acum și în grupul de