Mașină scoasă la vânzare, furată cu tot cu acte de un client


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Ciprian Porumbescu, administrator al unei firme din localitate, a rămăs fără o mașină pe care a pus-o la vânzare, după ce un client și-a oprit una dintre cheile autoturismului.

furt casetofon masina

Potrivit Poliției Județene, la data de 5 mai 2015, bărbatul de 59 de ani a fost contactat telefonic de un cetățean din comuna Burla, interesat să cumpere unul dintre autoturismele parcate în curtea societății și mediatizate pe un site de profil, care, după ce a făcut o probă cu maşina, i-a comunicat că va reveni pentru a efectua tranzacția.

Ulterior, la data de 11 mai, bărbatul din Burla a revenit la sediul firmei, a pornit autoturismul pe care l-a verificat și l-a oprit, având asupra sa ambele chei de contact, după care le-a înmânat bărbatului de 59 de ani și i-a transmis faptul că va reveni a doua zi pentru a-l cumpăra.

Însă, a doua zi, administratorul firmei a constatat lipsa autoturismului, în valoare de aproximativ 4.000 de euro, în care se aflau și documentele  mașinii.

Totodată, în urma verificării celor două chei de contact, bărbatul a constatat faptul că una dintre ele a fost înlocuită cu o altă cheie asemănătoare.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

 


Intră acum și în grupul de