Bătrână de 91 de ani, din Suceava, lăsată fără aproape 7.500 lei, după ce a permis unui individ să făcă verificări la utilități


Intră acum și în grupul de

O bătrână în vârstă de 91 de ani, din municipiul Suceava, a căzut în plasa unor escroci care au lăsat-o fără 7.500 lei, după ce a permis unui individ să intre în casă și să facă verificări la utilități.

bani

Poliția Județeană a informat că miercuri, în jurul orei 9.00, la locuința bătrânei s-a prezentat un bărbat necunoscut, care s-a recomandat ca fiind de la o firmă de utilități şi sub pretextul unor verificări, a stat circa 10 minute cu persoana vătămată în bucătăria apartamentului, unde a efectuat nişte măsurători.

La final, individul nici nu i-a eliberat femeii vreun document și nici nu a solicitat bani pentru serviciul prestat.

Cu toate acestea, ușa de acces în locuinţă a fost lăsată neasigurată, existând posibilitatea ca o altă persoană să fi pătruns în imobil.

Ulterior, după o oră de la plecarea persoanei,  bătrâna a constatat că din locuință i s-a sustras suma de 7.330 lei și o verighetă din argint, valoarea prejudiciului fiind de circa 7.500 lei.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

 


Intră acum și în grupul de