Lucrările de asfaltare din municipiul Suceava, subiect continuu de dispută între constructori și Primărie


Intră acum și în grupul de

Proiectul de asfaltare a străzilor din municipiul Suceava cu bani europeni provoacă noi discuții între constructori și Primărie.

strada asfaltata (2)

La comandamentul de lucrări de marți dimineață, primarul Sucevei, Ion Lungu, s-a arătat din nou nemulțumit de felul în care se lucrează în oraș, precizând că a primit reclamații din partea cetățenilor prin care se reproșează modul în care a fost turnat asfaltul.

„De ce m-am temut se pare că nu scăpăm, de turnarea asfaltului. Nu sunt mulțumit cum s-a turnat pe strada Cuza Vodă. Sunt niște nereguli, asfaltul nu urmărește linia bordurilor. Nu s-a turnat liniar, regular, sunt niște corecturi care trebuie făcute”, a spus Ion Lungu.

El a mai declarat că la fel s-a întâmplat și la îmbinarea cu strada Calea Unirii, stratul de asfalt fiind cu doi, trei centimetri mai înalt.

„Nu au luat în calcul exact atunci când au frezat și cu celelate două straturi, binderul și stratul de uzură. Sunt lucrări de finețe, ca să spun așa”, a declarat edilul orașului.

În replică, cei de la firma Victor Construct se apară și spun că au făcut lucrări calitative.

„Eu cred că este calitativ și este în ordine”, a spus reprezentantul firmei constructoare, menționând că lucrările au fost avizate.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a mai spus la comandamentul de marți dimineața că lucrările de asfaltare pe strada Universității au început, acestea fiind lucrări foarte importante întrucât zona este una intens circulată având în vedere sediul Poliției Municipale, a Universității, dar și a unor centre comerciale.

„Am spus foarte clar că sunt de acord să închidem în anumite perioade, pe anumite sensuri, pe bucăți de sens, de bucăți de stradă circulația, dar numai cu condiția să fim pregătiți, să fim organizați”, a mai declarat Lungu.

El și-a exprimat speranța ca marți și miercuri constructorii să toarne primul strat de asfalt.

„Condiția este să facă lucrări de calitate în primul rând și să facem un discomfort cât mai mic, strada Universității este o stradă importantă, cu activitate, nu o putem închide în totalitate”, a conchis primarul Sucevei, Ion Lungu.

 


Intră acum și în grupul de