Percheziţii la Suceava într-un dosar privind contrabanda cu ţigări şi alcool

Peste 30 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, sprijiniţi de luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava desfăşoară la această oră o acţiune de amploare pentru destructurarea unui grup infracţional specializat în contrabandă cu ţigări şi alcool de provenienţă extracomunitară, informează Poliţia Suceava.

În baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Suceava sunt efectuate percheziţii domiciliare în 11 locaţii din zona limitrofă a municipiului Suceava.

perchezitii

Activităţile investigative şi de cercetare penală sunt desfăşurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, urmând a fi puse în executare mandate de aducere privind persoanele implicate în activităţile ilicite.

Sunt vizate mai multe persoane care, în perioada 2014 – 2015, au dezvoltat un mecanism infracţional având ca scop introducerea în ţară, transportul şi comercializarea frauduloasă de ţigarete şi alcool de contrabandă.

Percheziţiile vizează identificarea şi conducerea pentru audiere a persoanelor suspecte şi asigurarea materialului probator în cauză.