Bicicliști luați la bătaie de doi tineri băuți, în zona stației de autobuz de la Bancă

Doi tineri supărați pentru că niște bicicliști nu le-au spus de unde pot să cumpere băuturi alcoolice au provocat joi seara un scandal în toată regula. Victime au căzut bicicliștii care au fost luați la bătaie de tinerii cuprinși de aburii alcoolului.

Potrivit IJJ Suceava, joi seara, în jurul orei 22.30, membrii unui echipaj de jandarmerie au observat, la intersecţia dintre Strada Tipografiei şi Bulevardul Ana Ipătescu din municipiul Suceava, mai mulţi tineri care se certau pe o trecere de pietoni.

biciclisti

 

„Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului, constatând că acesta a fost creat de U. D., de 19 ani, din municipiul Suceava. În cadrul verificărilor, a rezultat faptul că persoana în cauză, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a oprit un tânăr în vârstă de 18 ani care se deplasa pe bicicletă şi l-a întrebat despre existenţa în zonă a vreunui magazin care comercializează băuturi alcoolice. Răspunsul primit l-a nemulţumit pe U.D., care a devenit violent. Tânărul agresat, care prezenta leziuni la nivelul obrazului şi cotului, a relatat jandarmilor că a fost lovit cu pumnul în zona feţei şi că, în urma loviturii, a căzut la pământ”, au informat jandarmii suceveni.

Aceștia au mai arătat că în timpul verificărilor, de echipajul de jandarmi s-au apropiat doi tineri, de 20, și 22 de ani, care au relatat jandarmilor că au fost agresaţi de U.D. şi de alt tânăr aflat la faţa locului, identificat ulterior de jandarmi ca fiind S.C., de 19 ani, din comuna Pătrăuţi.

Cei doi tineri au povestit că deplasau cu bicicletele pe Bulevardul Ana Ipătescu, iar la un moment dat s-au oprit în staţia de transport în comun pentru a cumpăra ceva de la un magazin.

Atunci, cei doi agresori s-au apropiat de ei şi i-au întrebat de unde pot cumpăra băuturi alcoolice în zonă, după care au început să-i lovească. Tinerii au abandonat bicicletele şi au fugit, iar U.D. şi S.C. au izbit de mai multe ori bicicletele de asfalt, aducându-le în stare de nefuncţionare.

„În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi distrugere, iar persoanele în cauză au fost predate Poliţiei Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor”, se mai arată în comunicatul IJJ Suceava.