O mașină răsturnată în curtea unei case din Broșteni a luat foc la câteva ore de la accident


Intră acum și în grupul de

O mașină care s-a răsturnat în curtea unei case din Broșteni, joi după-amiază, a luat foc după câteva ore, pagubele fiind estimate la suma de 4.000 lei.

incendiu masina

Poliția Județeană a informat că joi, în jurul orei 17.45, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Broşteni s-a sesizat despre faptul că pe raza localității s-a produs un accident de circulație soldat cu avarierea unui autoturism.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că într-o curbă periculoasă, un tânăr de 19 ani, din localitate, nu a adaptat viteza, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și s-a răsturnat în curtea unei locuințe.

Polițiștii l-au testat pe tânăr cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool în aerul expirat.

Ulterior, în jurul orei 22.40, prin 112, a fost sesizat faptul că mașina implicată în accident s-a aprins din cauza unui scurt-circuit produs la instalația electrică.

Incendiul a fost localizat și stins de grupa de pompieri voluntari din cadrul Primăriei Orașului Broșteni, pagubele materiale fiind estimate la suma de 4.000 lei.

În urma accidentului rutier și a incendiului nu au rezultat victime omenești, iar polițiștii au întocmit un dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

 


Intră acum și în grupul de