Podul de la Ițcani, peste râul Suceava, va fi închis în luna iulie. Vezi pe unde va fi deviat traficul


Intră acum și în grupul de

În perioada 1-31 iulie, podul de peste râul Suceava din zona Ițcani va fi închis circulației rutiere ca urmare a lucrărilor de reabilitare.

ion lungu (2)

 

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, marţi dimineaţă, că reprezentanții firmei Victor Construct i-au prezentat un grafic de executare a lucrărilor, acestea fiind programate pe toată durata lunii iulie.

„În urma discuțiilor avute cu cei de la Victor Construct,  având în vedere că ei sunt liderii asocierii, ne-au dat astăzi (n.r. – marți) un grafic de executare a lucrărilor la podul de peste râul Suceava, de la Ițcani, în perioada 1-31 iulie. Probabil că în cea mai mare parte din timp va fi închis podul și vom găsi variante alternative de circulație”, a spus edilul Sucevei.

În acest sens, Ion Lungu a precizat că traficul va fi deviat pe strada Gheorghe Doja care va fi finalizată până la sfârșitul lunii mai, dar și pe primul tronson al șoselei de centură care va putea suporta traficul greu.

„Ar fi bine să fie așa, în perioada 1-31 iulie, pentru că în luna august vin cei care lucrează în afară, sunt concediile în vest, și atunci orașul este mai aglomerat. Vreau să cred că este un grafic serios și profesionist”, a mai spus Ion Lungu.

 


Intră acum și în grupul de