Țigări de peste 73.000 lei, abandonate într-un Mitsubishi Pajero, în apropiere de Ulma


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Brodina au descoperit, sâmbătă, 23 mai, într-un Mitsubishi Pajero, fără numere de înmatriculare, peste 7. 000 de pachete ţigări, marca Marble, de peste 73.000  lei.

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a declarat că pe direcția localității Ulma, a județului Suceava, poliţiştii de frontieră au observat în apropierea frontierei de stat, mai multe persoane care încărcau într-un autoturism de teren colete voluminoase.

tigari (2)

„Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a persoanelor în cauză, însă acestea nu s-au supus, au abandonat autoturismul şi coletele şi au fugit”, a spus comisarul-şef.

El a precizat că polițiștii de frontieră au folosit armamentul din dotare și au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical, însă persoanele în cauză nu s-au oprit şi au fugit pe teritoriul statului vecin.

În acest sens, în cel mai scurt timp, autorităţile statului vecin au fost informate despre caz, pentru depistărea persoanelor implicate şi cercetărea în comun a  evenimentului.

„În autoturismul abandonat, marca Mitsubishi Pajero, fără numere de înmatriculare, lucrătorii noştri au descoperit mai multe colete cu ţigări, fapt pentru care a fost condus la sediul S.P.F. Brodina, unde în urma inventarierii a rezultat o cantitate de 7.300 pachete ţigări, marca Marble, în valoare de peste 73.000  lei”, a mai spus ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.

Autoturismul de teren în valoare de aproximativ 9.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

 


Intră acum și în grupul de