Bărbat pus sub control judiciar după ce s-a răzbunat pe un vecin pentru că a participat în calitate de martor la o percheziție


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care s-a răzbunat pe un vecin aruncând cu pietre în geamurile casei acestuia pentru că a participat în calitate de martor la o percheziție a fost pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, până la data de 25 iulie 2015.

geam spart

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au dispus, miercuri, 27 mai 2015, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Dănuț Maciuc pentru săvârşirea infracţiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei.

După cum a arătat procurorul Andrei Sebastian Bucșa, pe motiv că I.C. a participat în calitate de martor asistent la percheziţia efectuată la domiciliul lui Dănuţ Maciuc la data de 9 aprilie 2015 şi a dat declaraţii în cadrul dosarului penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în noaptea de 23 spre 24 mai 2015, în jurul orei 23,50, aflându-se împreună cu mai multe persoane, Maciuc a aruncat cu pietre către casa lui I.M. din Şerbăuţi.

Astfel, inculpatul a spart mai multe geamuri, după care în jurul orelor 02,00, a revenit, a forțat poarta de acces în curte şi usa de acces în locuinţă, intrând singur in camera în care se afla I.C. pe care l-a lovit cu palma peste cap.

Față de Dănuț Maciuc procurorii au dispus la data de 26 mai 2015 măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Ulterior, joi, 27 mai, s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 27 mai 2015 până în data de 25 iulie 2015, inclusiv.

 


Intră acum și în grupul de