Drumarii din România se întâlnesc la Suceava. Vezi cu ce scop


Intră acum și în grupul de

La Complexul turistic „Conacul Domnesc” din Suceava va avea loc vineri,  începând cu ora 9:00 , Conferinţa reprezentanţilor Patronatului Drumarilor din România.

Potrivit preşedintelui interimar al asociaţiei, ing. Eugen Girigan, ordinea de zi a întâlnirii cuprinde raportul de activitate a Consiliului Director la împlinirea a 20 de ani de activitate a Patronatului Drumarilor din România, alegerea Consiliului Director, decernarea de diplome aniversare, şi acţiuni organizatorice.

eugen girigan 2013

 

Patronatul Drumarilor din România a fost înfiinţat în anul 1995. Este o persoană juridică română, apolitică, neguvernamentală şi nonprofit, constituită pe durată nedeterminată al cărei statut respectă prevederile Legii nr. 356/2001 – Legea Patronatelor.

În Patronatul Drumarilor din România sunt înscrise 42 de societăţi comerciale cu capital de stat şi privat şi regii autonome care au ca obiect principal sau secundar de activitate: consultanţă, proiectare, întreţinere, reparaţii, modernizări şi lucrări noi de drumuri şi poduri, cu un număr de cca 4.600 de salariaţi.

Patronatul Drumarilor din România este afiliat la Confederaţia Naţională a Patronatului Român.

Patronatul reprezintă pe membrii săi în relaţiile cu organizaţiile sindicale, precum şi interesele comune ale drumarilor în faţa şi în raporturile cu forurile guvernamentale şi ale administraţiei centrale şi locale, direct sau prin intermediul confederaţiilor patronale la care Patronatul este membru aderant.

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de